För företag

Som företag kan ni ta del av följande tjänster:

Företagsmassage/kraniosakral behandling
Jag kommer ut till företaget med bänk, handdukar, mm och behandlar på plats i Halmstad och Falkenberg med omnejd. Upplägg och omfattning anpassas utifrån företagets behov, t.ex. en gång/vecka eller en gång/månad. Varje behandling kan vara 30, 40 eller 60 minuter. Dock minst två timmar/tillfälle. Prisexempel 420 kr/timme exkl moms.

Föreläsningar, workshops, kurser
Föreläsningar, workshops och kurser med fokus på vad man som individ kan göra för att må bra, och som med fördel kan hållas på arbetsplatser. Fristående eller i kombination med varandra – be om offert.

-Den stressfria kosten
Hur kan man med matens hjälp reducera stress, och stötta kroppen till ökat välmående? Den här föreläsningen ger förklaringar till begrepp som blodsockerbalans och pH-värde, och ger förklaringar kring hur kosten påverkar vår hälsa.

-Sötsug och sockerberoende
Hur sötsug och sockerborende påverkar ork, energi och humör. Föreläsningen ger förklaring på hur sötsug/beroende uppstår samt konkreta förslag på man kan bli av med det.

-Antigympa och meditation
Aktiv avspänning där deltagarna guidas genom olika fysiska övningar som syftar till att släppa på spänningar och stretcha musklerna genom ytterst små och precisa rörelser. Övningarna är uttänkta för att alla ska kunna delta oavsett ens fysiska förutsättningar.