Om

Jag heter alltså Susanne Törnqvist, och jag har intresserat mig för kostens påverkan på kropp och sinne i snart 20 år. Jag utbildade mig till friskvårdsterapeut, kinesiolog och massör 2004 och till kraniosakral terapeut 2011. Jag har ett brinnande intresse för hur kroppen funkar och finner nästan allt kring kropp och själ vansinnigt intressant. Mina föreläsningar och kurser utgår från vetenskapliga grunder varvat med personliga erfarenheter och från att ha hjälpt många andra genom föreläsningar, kurser och konsultationer.

Jag är i grunden göteborgare och bor numera i Harplinge utanför Halmstad med min 7-årige son, katten Märta och en stor trädgård. Som kuriosa kan jag tillägga att jag även är miljöekonom (precis som Stålmannen har ju de flesta inom hälsobranschen även helt vanliga förmågor), har jobbat med kommunbudgetar och investeringsprinciper samt startat och drivit ett av Hallands största solcellsföretag.

Och ja- jag lever som jag lär och är totalt befriad från socker, vetemjöl, komjölk, tillsatser och annat jox och jag fullkomligt älskar den höga energinivån och klartänktheten det ger mig!