Publikationer

Tycker du också att kost, kropp, själ och sinne är intressant? Här hittar du länkar till videoklipp, poddar, mailserier, krönikor och annat där jag delar med mig av mina tankar, erfarenheter och kunskaper.

Bok om stress och matens påverkan

Inom kort kommer min första bok om kostförståelse som handlar om stress och matens påverkan. Vill du få info om när den är klar rekommenderar jag att du prenumererar på mitt nyhetsbrev.

Mailserie ”Hållbar Mat”

Mailserien ”Hållbar mat” är ett samarbete mellan Conscius Deal, Via Viridi och mig. I mailserien får du tips och råd utifrån både miljö- och hälsoperspektiv.


Vill du hellre läsa alla delar i serien på en gång hittar dem här:

Youtubekanalen

I podden ”På djupet med systrarna HSP”, i avsnitt nr 8 ”Med maten som verktyg”, berättar jag om hur det var att växa upp som På min youtubekanal pratar jag om matens påverkan på kropp och sinne. Här hittar du både kortare och längre avsnitt om t.ex. sötsug, blodsockerbalans, sötningsmedel, belöningscentrat och stress. Här finns också klipp i samarbete med Örtdevan där vi samtalar om allt från förkylningar till sömnproblem, och där vi ger tips på hur man kan stärka kroppen med både kost och örter.

Medverkan i podd

2019 blev jag intervjuad i Radio Halland P4 om sötsug. Susanne håller kurs för de som vill minska högkänslig och givetvis pratas det även kost.

Nätmagasinet Dagg

I nätmagasinet DAGG finns min novell ”Ur ett annat perspektiv”.

Bloggen

I min blogg hittar du mina tankar och funderingar kring kropp och kost eller livet i stort. 

Intervju Radio Halland P4

2019 blev jag intervjuad i Radio Halland P4 om sötsug. Susanne håller kurs för de som vill minska sitt sötsug – P4 Halland | Sveriges Radio