Publikationer

Tycker du också att kost, kropp, själ och sinne är intressant? Här hittar du länkar till videoklipp, poddar, mailserier, krönikor och annat där jag delar med mig av mina tankar, erfarenheter och kunskaper.

Bok om stress och matens påverkan

”Stressmaten – kostförståelse för mindre stress” är min första bok i serien om kostförståelse. Den finns som e-bok och vanlig bok, inom kort även som ljudbok på länken nedan.

Bok om psykisk hälsa och matens påverkan

”Deppmaten – kostförståelse för psykisk hälsa” är andra boken i serien om kostförståelse. Släpps i februari/mars 2023.


Youtubekanalen

På min youtubekanal pratar jag om matens påverkan på kropp och sinne. Här hittar du både kortare och längre avsnitt om t.ex. sötsug, blodsockerbalans, sötningsmedel, belöningscentrat och stress. Här finns också klipp i samarbete med Örtdevan där vi samtalar om allt från förkylningar till sömnproblem, och där vi ger tips på hur man kan stärka kroppen med både kost och örter.

Medverkan i podd

I podden ”På djupet med systrarna HSP”, i avsnitt nr 8 ”Med maten som verktyg”, berättar jag om hur det var att växa upp som högkänslig och givetvis pratas det även kost.

Nätmagasinet Dagg

I nätmagasinet DAGG finns min novell ”Ur ett annat perspektiv”.

Bloggen

I min blogg hittar du mina tankar och funderingar kring kropp och kost eller livet i stort. 

Intervju Radio Halland P4

2019 blev jag intervjuad i Radio Halland P4 om sötsug.

Mailserie ”Hållbar Mat”

Mailserien ”Hållbar mat” är ett samarbete mellan Conscius Deal, Via Viridi och mig. I mailserien får du tips och råd utifrån både miljö- och hälsoperspektiv.


Vill du hellre läsa alla delar i serien på en gång hittar dem här: