Behandlingar

Jag erbjuder kraniosakral terapi på Pålsgårdsvägen 27 i Harplinge.

Kraniosakral terapi passar vid tillstånd som t.ex:
– Stressproblematik, utmattning och utbrändhet
– Problem med mage och tarm
– Huvudvärk och migrän
– Kronisk smärta
– Värk i axlar, nacke och rygg
– Värk och spänningar i muskler och leder
– Whiplash och värk efter skador och olyckor
– Tinnitus
– Fibromyalgi
– Sömnproblem
– Koncentrationssvårigheter

Vad är kraniosakral terapi?

Kraniosakral terapi är en manuell behandlingsteknik som utvecklats från osteopatin för att gynnsamt stötta kropp och psyke att återfå sin balans. Som terapeut möter jag upp kroppen och dess vävnad genom olika lätta handpositioner för att stödja och assistera din kropp tillbaka till optimal hälsa. Det går att behandla alla delar av kroppen och behandlingen stöttar kroppen effektivt vid såväl utmattningssyndrom, som fysisk, emotionella och/eller mentala obalanser. Som terapeut assisterar jag kroppen till att, så långt det är möjligt, återgå till sina ursprungsrörelser. När vävnaden fungerar utifrån sina originalrörelser igen skapas bästa möjliga förutsättning för kroppen att påbörja sitt läkningsarbete. Behandling kan ske i förebyggande, behandlande eller rehabiliterande syfte. Kraniosakral terapi kan även ha en mental och emotionell effekt. I kroppens vävnader kan känsloupplevelser lagras, som t.ex. ångest, oro och ängslan. Även dessa kan påverkas av behandlingen vilket kan upplevas som en större känsla av lugn eller lägre stresspåslag. Klienten är alltid påklädd under behandlingen.

En behandling tar ca 60 min inkl introducerande samtal och kostar 750 kr. Jag har mottagning på Pålsgårdsvägen 27 i Harplinge. Jag är utbildad av Bröderna Tranbergs Institut i Göteborg.

Är du arbetsgivare och intresserad av kunna erbjuda KS-behandlingar på jobbet? Kontakta mig för förslag på upplägg och offert.

För mer info om behandlingsformen rekommenderar jag Kransiosakrala terapeutförbundets hemsida.

.

Kotterers beskrivning av KS