5/4 Hälsodetektiven samtalar med…

5/4 är det dags för ett nytt avsnitt av webinarserien ”Hälsodetektiven samtalar med…” och denna gången är det Matilda Brasar från Ketopodden som är inbjuden. ”Jag var sjuk i 35 år på grund av att jag åt sånt jag inte tålde.” Matilda berättar om sin resa från sjuk till frisk och hur förståelse för kopplingen mellan kosten och hälsan var en avgörande faktor för att leva frisk, men också hur viktigt det är att jobba med alla livets delar för att må sitt allra bästa. Då Matilda är ena halvan av Ketopodden utlovas det förstås också samtal om vad ketogen kost är och vad det kan vara bra för.

Webinaret sker via zoom 5/4 kl 18-19 och är kostnadsfritt. Du anmäler dig här: https://susannetornqvist.kartra.com/page/webint

”Ända sen jag upptäckte att det i grund och botten var maten som gjorde mig sjuk har mitt intresse för hälsa bara vuxit för alla år.
Jag är otörstlig när det kommer till att lära mig mer och även att ge mig själv alla förutsättningar jag kan för att må mitt allra bästa jag. Under mina utbildningar märkte jag att jag vill hjälpa andra, inspirera till att ta ett eget ansvar över sitt liv och våga gå utanför normen om vad som är “normalt”. Under större delen av mitt liv har jag mått väldigt dåligt med näringsfattig mat, osunda relationer och dålig självkänsla. Det har varit mycket slit och arbete med mig själv för att idag kunna, på riktigt, känna mig lycklig.
Och allt började med kosten, när jag uteslöt det som gjorde mig sjuk ändrades också mitt mentala mående, det var så mycket lättare att vara glad med en frisk mage.
Jag lever ihop med min man och våra barn, 9 och 10 år, strax utanför Falun. Vi har en stor tomt där jag odlar massor, har egna höns och brygger min kombucha. Här har jag min egen PT-studio där jag tar emot kunder och jobbar även mycket med Hälsocoaching, både online och här på plats.
Tillsammans med Pernilla Lantz driver jag Ketopodden. Där får jag utrymme till att prata om hur jag tänker och känner kring mycket av det som anses normalt och hur svårt det är att äta och leva idag som det djur vi faktiskt är.
Jag är mitt företag, MBHälsa, dygnet runt i stort sett… Och jag älskar det!”
/Matilda Brasar, www.mbhalsa.com

Newsletter Updates

Enter your email address below and subscribe to our newsletter