14/6 Hälsodetektiven samtalar med…

14/6 är det dags för ett nytt avsnitt av webinarserien ”Hälsodetektiven samtalar med…” och denna gången är det Markus Johannson från Allerga som är inbjuden och det kommer handla om allergi, överkänslighet och matens energimässiga och emotionella påverkan.

Markus driver företaget Allerga med två hälsokliniker och jobbar med bioresonans. Det blir ett samtal om skillnaden mellan allergi och överkänslighet, hur maten påverkar oss ur ett energiperspektiv och hur problem med att ”smälta” något även kan ligga på en emotionell eller mental nivå likaväl som en fysisk.

”Mitt sökande att hitta rätt startade för 14 år sedan då jag hittade lösningen på mina återkommande förkylningsbesvär som jag haft i 14 år. Med hjälp av bicom bioresonans där Olle Svensson i Halmstad hittade en mjölkprotein överkänslighet, behandlades överkänsligheten bort och mina besvär försvann.

Året efter köpte jag min första bicom från Tyskland och började behandla allergier på människor som hobby. Idag driver jag två hälsokliniker, en i Kinna och en i Ullared, och möter mellan 50-60 klienter i veckan.  Klinikerna fungerar lite som ett komplement till vårdcentralen. Klienterna kommer med alla möjliga besvär – allt från utmattning, smärtor, ryggbesvär, migrän, magbesvär, hudproblem, ångest, allergier och mycket mer.

Jag behandlar aldrig några sjukdomsbilder utan bara energiblockeringar på kroppen och behandlar bort belastningar ihop med coaching. Kunskapen inom energin utgår jag mycket från kinesisk medicin och de olika elementen ihop med meridianer blandat med ayurveda och kunskapen om chakran. Det kryddat med ett andligt tänk och där jag ibland använder även healing när jag inte har min bicom utrustning nära till hands.” 

Mer information om Markus och bicom hittar du på www.allerga.se

Newsletter Updates

Enter your email address below and subscribe to our newsletter