6/10 Boksläpp på Kilagårds gröna

Den 6/10 firar jag min första bok, Stressmaten – kostförståelse för mindre stress, med boksläpp på Kilagårds Gröna. Det blir föreläsning, fika och frågestund, och bok ingår förstås! Föreläsningen (och boken) handlar om hur vår kropp och sinne påverkas av stress och hur maten kan vara en dold medspelare till extra stresspåslag. Du får konkreta tips på hur vi kan använda maten som verktyg för att stärka och återhämta kroppen och minska stress. Det finns tid för både frågestund och mingel och det bjuds på raw foodfika och dryck från trädgården.

Kilagårds Gröna ligger strax utanför Falkenberg och är en härlig gårdsbutik med mysig cafédel. Här kan man köpa ekologiska gårdsproducerade grönsaker, ägg, honung, kött från lamm och får och en massa annat. Ta med shoppingkassen och passa på att handla närproducerad riktig mat!

NÄR: torsdagen 6/10 kl 18-20
VAR: Kilagårds Gröna, Vesslunda 115, 31196 Heberg
PRIS & ANMÄLAN: anmälan görs genom att maila till info@susannetornqvist.se samt betala in 395 kr på swish 123 245 9246 eller bg 5780-5345. I priset ingår bok, föreläsning och fika. (Har du redan köpt boken drar du av den kostnaden från priset.)

Newsletter Updates

Enter your email address below and subscribe to our newsletter