9/10 Eftermiddagsretreat med fokus på återhämtning för kvinnokroppen

En eftermiddag med föreläsning, fika, HormonyYoga och avslappning bara för kvinnor. Föreläsningen handlar om vad stress gör med oss och hur vi kan påverka våra stressnivåer med matens hjälp. Vi går igenom vad som händer med våra tankar och känslor när vi är i stress och särskilt när vi är i stress under längre tid och vilka förmågor kroppen stänger av i stress. Vi tittar också på hur maten kan vara en dold medspelare till ökad stress och hur påverkar det våra kroppar. Föreläsningen ger konkreta tips på hur vi kan använda maten till vår hjälp att återhämta och stärka kroppen. Vi avslutar föreläsningen med frågestund och god rawfood fika.

Efter fikan fortsätter vi med ett härligt avslappnande yogapass. HormonyYoga är en medicinsk yoga för kvinnor i alla livets faser. Genom lugna flödande rörelser, djupt balanserande andning och meditation så hjälper vi kroppen att gå ner i varv. Vi släpper på stress och spänningar och aktiverar lugn och ro systemet i kroppen. Karolina lär även ut en skön egenvårdande lymfmassage. Lymfsystemet är en stor del av kroppens immunsystem och genom att öka lymfflödet så rensar vi och detoxar kroppen.

Karolina leder HormonyYoga för kvinnor i mindre grupper och brinner för att på olika vis få i gång kroppens självläkning genom att släppa stress, obalanser och blockeringar. Karolina har en lång erfarenhet av personlig och andlig utveckling såväl enskilt som i grupp och har perspektivet att obalanser är våra lärare och att alla problem har en lösning.

Susanne Törnqvist coachar och föreläser om matens koppling till vår psykiska och fysiska hälsa. Hon brinner för att skapa förståelse för hur kropp, sinne och kost hänger ihop. Hennes spetskompetens ligger i stress- och utmattningsproblematik, sötsug, blodsocker- och insulinbalans, samt att med matens hjälp förbättra tillstånd som grundar sig i inflammatoriska processer och hormonobalanser.

NÄR: söndagen 9/10 kl 14:00-17:30
VAR: Skintabyvägen 25 i Harplinge
PRIS: 695 kr
ANMÄLAN: görs genom att maila till info@susannetornqvist.se samt betala in 695 kr på swish 123 245 9246 eller bg 5780-5345 (Susanne Törnqvist). Endast åtta platser. Meddela ev. allergier.

Newsletter Updates

Enter your email address below and subscribe to our newsletter