22/2 Hälsodetektiven samtalar med Elisabeth Gustafsson

Den 22/2 är det dags för avsnitt 2 av ”Hälsodetektiven samtalar med…” Denna gången är det med Elisabeth Gustafsson, Örtdevan, som genom kostförändringar lyckades påverka ångest, oro, ältande tankar och sin inre kritikers dömande. Med matens hjälp har hon fått mer tillit till livet och känner sig tryggare i sig själv.

”Kan maten påverka oro och ångest? Kan kostförändringar göra så du slutar älta, minska rösten av din inre kritiker, och göra att du känner dig tryggare i dig själv?
Svaret är ja! Jag har haft en ångestproblematik mer eller mindre sen yngre tonåren och jag minns också att jag ofta var hungrig när jag var barn och växte upp. Jag har insett att jag också har en beroendehjärna genom att jag alltid åt upp allt godis, drack sista slattarna när det var fest och skåpåt när jag hade varit i konflikt med mina barn. Med kostens hjälp har jag äntligen hittat en balans. Min ångest och oro är i princip borta, jag är stabilare mentalt med minskat ältande och känner mig trygg i mig själv och har tillit till livet.”

Örtedevan Elisabeth Gustafsson är gymnaseiläraren som skolade om sig inom alternativ hälsa. Hon jobbar som örtterapeut och tar emot klienter, håller utbildningar, kurser, workshops och skriver böcker. Hon är också utbildad andningsinstruktör, Reiki Master och Angelic Reiki Master Teacher, samt jobbar med Expand-metoden.

Vill du vara med? Samtalet sker via zoom den 22/2 kl 18-19 med möjlighet att ställa frågor. Det är kostnadsfritt och du anmäler dig här: Webinar-intervju (kartra.com)

Newsletter Updates

Enter your email address below and subscribe to our newsletter