8/3 Hälsodetektiven samtalar med Anna Numell om GAPS

Den 8/3 är det dags för nästa avsnitt av zoom-webinar-serien ”Hälsodetektiven samtalar med…” och jag har bjudit in Anna Numell för att prata om GAPS.

Att äta utifrån GAPS, eller Gut And Psychology/Physiology Syndrome-protokollet är ett sätt att läka tarmen. Genom att läka tarmen kan man i sin tur påverka och läka tillstånd som till exempel autism, ADHD, celiaki, matallergier, astma, autoimmuna sjukdomar, eksem, depression, anorexi och IBS.

Anna är Kraniosakralterapeut, jobbar med trauma awareness, somatic bodywork och Heart IQ coaching. Hon berättar om sina upplevelser av att äta utifrån GAPS-protokollet och hur det påverkat hennes hälsa.

Webinaret sker via zoom 8/3 kl 18-19 och är kostnadsfritt. Du anmäler dig här: https://susannetornqvist.kartra.com/page/webint

Så här säger Anna själv om sin upplevelse hittills av GAPS:

”Några saker som förbättrats i min kropp:
-Efter första buljongen försvann mitt sötsug.
-Lugnare mage (mindre svullnad)
-Snabb muskel läkning
-Vaknar alert, pigg och full av energi kl: 4;00 oavsett när jag lagt mig
-Sover djupare, lugnare och mer tillfreds
-Lenare hud
-Mer lyster
-Klarare ögon
-Självkorrigering av ryggradens kotor
-Mindre svullna lymfkörtlar
-Ökad sexlust
-Bättre sårläkning
-Tappar mindre hår
-Stabilare och mer balanserad metabolism
-Näsblod tillfällen upphörde
-Läkt mitt förhållande till min kropp
-Finkänslighet i att kunna känna in min mage/ tarms olika delar.
-7 kg smälte bort från min kropp den första veckan
-Kroppen omformateras fortfarande”

Newsletter Updates

Enter your email address below and subscribe to our newsletter