24/11 Webinar Stressmaten

Den 24/11 är det dags för webinariet Stressmaten. Föreläsningen handlar om vad stress gör med oss och hur vi kan påverka våra stressnivåer med matens hjälp. Vi går igenom vad som händer med våra tankar och känslor när vi är i stress och särskilt när vi är i stress under längre tid och vilka förmågor kroppen stänger av i stress. Vi tittar närmare på hur maten kan vara en dold medspelare till ökad stress och hur påverkar det våra kroppar.

Du får konkreta tips på hur vi kan använda maten som verktyg för att stärka och återhämta kroppen och minska stress. Du kommer också att få större förståelse för hur din kropp fungerar, varför blodsocker- och insulinbalans är så bra att uppnå och hur vi kan åstadkomma det med matens hjälp, samt hur det kommer sig att vi har så svårt att låta bli viss typ av mat och hur vi kan minska sötsug och cravings. Det finns gott om tid att ställa frågor.
Lär dig mer om din kropp och bli din egen hälsodetektiv!

NÄR: torsdagen 24/11 kl 18-19:30
VAR: via zoom
PRIS: 395 kr inkl e-boken Stressmaten
ANMÄLAN: anmälan görs genom att maila till info@susannetornqvist.se samt betala in 395 kr på swish 123 245 9246 eller bg 5780-5343. I priset ingår e-boken Stressmaten som skickas till dig på mail när du har anmält dig. Vill du hellre ha Stressmaten som vanlig bok betalar du istället 540 kr så får du boken skickad till dig. (Har du redan köpt boken drar du av den kostnaden från priset.) Det går även att betala via friskvårdsportalen epassi.

Newsletter Updates

Enter your email address below and subscribe to our newsletter