9/6 Kostförståelse – viktuppgång, diabetes och insulinresistens

Det här är en föreläsning för dig som vill förstå din kropp bättre och använda maten som verktyg för att påverka den. Föreläsningen fokuserar på ofrivillig viktuppgång, diabetes typ 2 och insulinresistens och vi tittar närmare på hur vi med matens hjälp kan stötta kroppen.

-Under den här föreläsningen går vi igenom hur viktuppgång uppstår, varför vi går upp i vikt även om vi ökat upp träning eller dragit ner på maten, och vi går igenom hur vi kan få viktuppgången att stanna av och börja tappa överflödskilon.

-Vi tittar närmare på hur blodsocker och insulin fungerar i kroppen, vad som kan hända när det inte fungerar som det ska, vilken mat som skapar höga blodsockertoppar samt vilken mat som lämplig för diabetes typ 2 och som hjälper oss att hålla blodsockernivåerna i balans.

-Vi går också igenom hur insulinresistens kan uppstå, hur man kan ta reda på om man har det och hur man kan lära sig hantera det genom maten.

Jag som håller i föreläsningen, Susanne Törnqvist, jobbar som kost- och hälsocoach. Min spetskompetens ligger i stress- och utmattningsproblematik, sötsug och sockerberoende, blodsocker- och insulinbalans, samt att med matens hjälp förbättra tillstånd som grundar sig i inflammatoriska processer och hormonobalanser.

NÄR: 9/6 kl 8:30-9:30
VAR: via Zoom, på din dator eller skärm
PRIS: 295 kr

Anmäler gör du genom att swisha 295 kr till 123 245 9246 (Susanne Törnqvist) SAMT maila till info@susannetornqvist.se.

Föreläsningen är via zoom och du får en länk samt kvitto på mail efter att du anmält dig. Vill du betala via friskvårdsportalen ePassi söker du upp mig i appen, gör ett köp på 295 kr och mailar mig. Har du frågor och funderingar kan du nå mig på mail eller 0709-719719.

Newsletter Updates

Enter your email address below and subscribe to our newsletter